Produktai

Minestrone sriuba su tilapijų filė

  • 60g. sviesto (20g. tilapijos filė iškepti, 20g. ryžiams, 20g. daržovėms apkepti);
  • 3 skiltelės nepjaustyto česnako;
  • 3 vnt. Nowaco Exlusive tilapijų filė;
  • 100 ml „Basmati“ ryžių (galima ir paprastų ryžių);
  • 1/4 kubelio vištienos sultinio;
  • Druska;
  • 175ml vandens;
  • 0,5 pjaustyto svogūno;
  • 1 v.š. smulkiai pomidorų padažo;
  • 1 v.š. smulkiai pjaustyto česnako;
  • 1 v.š. smulkiai pjaustyto saliero;
  • 1 vidutinio dydžio smulkiais kubeliais pjaustyta morka;
  • 4 v.š. smulkiai pjaustytos cukinijos;
  • 100 g. balto sauso vyno;
  • Pipirai;
  • 1 L daržovių sultinio;
  • 1 v.š. smulkiai kapotų petražolių.

Į keptuvę įdedame 20g. sviesto, 3 skilteles nepjaustyto česnako ir 3 tilapijų filė. Vartydami pakepam apie 10 minučių.
Į puodą įdedame sviestą, ryžius, ¼ kubelio vištienos sultinio ir žiupsnelį druskos. Maišydami pakepame ant vidutinės ugnies 5-7 minutes. Tada supilame vandenį, uždengiame storu frotiniu rankšluosčiu ir apie 40 minučių verdame ant silpniausios ugnies. (Sriubai galima naudoti ir paprastai išvirtus ryžius).
Į puodą, kuriame virsime sriubą įdedame 20g. sviesto. Tada sudedame smulkiai pjaustytus: svogūną, pomidorų padažą, česnaką, salierą, morką, cukiniją ir 5 v.š. ryžių. Įpilame 100 ml. sauso balto vyno ir 1 L daržovių sultinio. Pagardiname druska, pipirais ir petražolėmis. . Įpylus į lėkštę, uždedame 1 vnt. tilapijų filė ir papuošiame žalumynu (petražole, kalendra, krapu).