Produktai

Tilapijų užtepėlė

Jums reikės:

  • 250 g. sviesto;
  • 4 vnt. Nowaco Exclusive tilapijų filė;
  • Citrinos žievelės (į sviestą ir tarkavimui);
  • 3 gabaliukai imbiero;
  • 3 skiltelės česnako (2 vnt. į sviestą, 1 smulkinimui);
  • Druska;
  • 1 v.š. smulkintų krapų.

Išlydome sviestą ir į jį sudedam tilapijų filė, citrinos žievelę, imbierą, žiupsnelį druskos pagal skonį, 2 skilteles nesmulkinto česnako. Verdam ant vidutinės ugnies apie 20 minučių. Išimam tilapijų filė, sutrinam šakute ir vėl užpilam nukoštu sviestu. Pagardinam 1 skiltele smulkinto česnako, įtarkuojam citrinos žievelės ir sudedam krapus. Viską išmaišome, masę sudedam į indelį ir dedam į šaldytuvą kol sustings.
Šią užtepėlę galima pateikti su paskrudinta duonele, prancūziško batono riekelėmis.