Produktai

Žuvainis

Žuvainiui paruošti reikės:

  • Aliejaus (pagal puodo skersmenį, kad būtų galima virti);
  • Ilgųjų jūrinių lydekų filė porcijos "Nowaco Exclusive" 100g (1 porcija);
  • 1 kiaušinis;
  • Miltai;
  • Druska;
  • Džiūvėsėliai , patartina „panko“, bet gali būti ir paprasti;
  • 1 mėsainio bandelė;
  • 1 v.š. sviesto;
  • Špinatai.

Imam žuvies porciją („kubelį“), apvoliojame miltuose, plaktame kiaušinyje su druska bei apvoliojame džiūvėsėliuose. Įdedame kepti į įkaitusį aliejų 4-6 minutėms, kol apskrus.
Į keptuvę dedame sviestą ir apkepame „burgerio“ bandelę.

„Totoriškam“ padažui paruošti reikės:

  • 7 v.š. majonezo;
  • 3 nedideli marinuoti agurkėliai;
  • 1 v.š. kaparėlių (jei neturite, nebūtina);
  • 0,5 v.š. smulkinto česnako;
  • Pipirai;
  • 2 v.š. petražolių;
  • Druska;
  • Iš 0,5 citrinos išspaustų sulčių;
  • Citrinos žievelė (įtarkavimui).

Į smulkintuvą sudedame majonezą, agurkus, kaparėlius, česnaką, petražoles. Pagardiname druska, pipirais. Patarkuojame citrinos žievelės ir išspaudžiame citrinos sulčių. Viską susmulkiname.

Padažu tepame abi bandelės vidines puses, įdedame špinatų, apkeptą žuvies „kubelį“, suvožiame ir pateikiame su bulvytėmis.

Skanaus!