Produktai

Tigrinės krevetės džiūvėsėliuose

  • Nowaco tigrinės krevetės 300g;
  • Miltai apie 100g;
  • 1 kiaušinis;
  • Druska;
  • Džiūvėsėliai , patartina „panko“, bet gali būti ir paprasti;
  • Aliejus 0,5-1L;
  • 4 v.š. majonezo;
  • 2 v.š. saldaus čili padažo/sweat chili source (galima rasti kiekviename prekybos tinkle);
  • Šaukštas smulkinto imbiero;
  • 0,5 šaukšto smulkinto česnako.

Apvoliojame krevetes miltuose, kad geriau priliptų kiaušinis. Mirkome į pasūdytą kiaušinio plakinį ir apvoliojame džiūvėsėliuose (panko džiūvėsėlius galima rasti kiekviename prekybos tinkle, puikiai suteikia traškumo).
Į įkaitintą aliejų dedame apvoliotas krevetes ir paverdame 3-5 minutes. Krevetes apibarstome druska ir sudedame ant rankšluostinio popieriaus, kol gaminsime padažą.

Padažas. Sumaišome majonezą, saldų čili padažą, česnaką ir imbierą.

Skanaus!