Maži valyti aštuonkojai NOWACO Exclusive, 300g, šaldyti
Maži, valyti aštuonkojai pasižymi vitaminų ir mikroelementų gausa. Priešingai nei kitos jūros gėrybės, aštuonkojus reikia ilgai virti, kol jie suminkštės. Aštuonkojai visai neturi žuvies skonio kaip daugeliui gali pasirodyti. Gerai iškeptas aštuonkojis savo skoniu ir tekstūra primena omarą. Puikiai tinka užkandžių ruošimui.
Grynasis svoris pakuotėje: 300 g
Laikymo sąlygos: -18°C, atšildyto produkto pakartotinai neužšaldyti.
Kilmės šalis: Vietnamas
Sudedamosios dalys (alergenai): paprastieji AŠTUONKOJAI (Octopus vulgaris) 98%, vanduo, druska, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga E330.
150 KJ 35 Kcal
0,4 g
0,1 g
0 g
0 g
7,8 g
1,5 g
Gaminimas:
Maži aštuonkojai su keptais ryžiais ir žirneliais
300g „Nowaco“ mažų aštuonkojų
120g jasmino ryžių
2 cm tarkuotos imbiero šaknies
150g šaldytų žirnelių
2 šaukšt. austrių padažo
3 šaukšt. sojos padažo
Svogūnų laiškų
Šviežių kalendrų
1 skiltelė smulkinto česnako
1-2 šaukšt. alyvuogių aliejaus
Žiupsnelis rudojo cukraus
Žiupsnelis pipirų
Paruošimas: Pilame aliejų. Beriame česnaką ir imbierą. Kepiname aštuonkojus ir nukeliame nuo ugnies. Į tą patį puodą pilame aliejų, dedame svogūnų laiškus, žirnelius, austrių ir sojos padažus, pipirus. Sudedame aštuonkojus. Beriame rudojo cukraus ir pakepame. Tiekiame su ryžiais, Papuošiame šviežiomis kalendromis. Skanaus!
8 - 10 min.
8 - 10 min.
8 - 10 min.