Kalmarų filė be odos NOWACO Exclusive, 550g, šaldyta

Kalmarai (Todarodes Pacificus) yra geras baltymų šaltinis. Kas 100 gramų kalmarų sudaro 16 gramų baltymų arba apie 30 proc. suaugusių žmonių reikalingos dienos suvartojimo vertės. Šis baltymas reikalingas organizmui kuriant sveikus raumenis.Kalmarus galima kepti ant griliaus, troškinti, galima įvolioti į miltus ir kepti aliejuje.

Grynasis svoris pakuotėje: 550 g

Laikymo sąlygos: -18°C, atšildyto produkto pakartotinai neužšaldyti.

Kilmės šalis: Kinija

Sudedamosios dalys (alergenai): Kalmarų filė (Todarodes Pacificus) 100%

Energetinė vertė

384 KJ 90 Kcal

Riebalai

1,4 g

Sotieji riebalai

0 g

Angliavan- deniai

3 g

Iš kurių cukrų

0 g

Baltymai

16 g

Druska

0 g

Nuplaukite ir nusausinkite kalmarų cilindrus. Kalmarus apšlakstykite citrinų sultimis, prieskoniais, druska, pipirais ir marinuokite 20–30 minučių. Kepkite kalmarus ant grotelių ar keptuvės 4-5 minutes. Kalmarus apkepkite iš abiejų pusių.

DĖMESIO! Prieš vartojimą atšildyti ir termiškai apdoroti.
Keptuvėje
Keptuvėje
4 - 5 min.
Grilius
Grilius
4 - 5 min.