Argentininės jūros lydekos NOWACO, 700g, šaldytos
Argentininė jūros lydeka (Merluccius hubbsi), skrosta, be galvos, be uodegos, šaldyta.
Argentininė jūrų lydeka yra šaldoma ir skrodžiama dar laive, netrukus po pagavimo. To dėka ši žuvis išlaiko ne tik visas naudingąsias medžiagas, bet ir yra puikios tvirtos struktūros, natūralaus žuvies kvapo.
Ši lydeka turi liesą, baltą mėsa, yra riebalų rūgščių, baltymų, mineralų šaltinis. Lydekos mėsa yra ypač sveika, maistinga ir lengvai virškinama, todėl ją ypač rekomenduojama vartoti vaikams ir pagyvenusiems žmonėms. Dėl žemo kalorijų skaičiaus ši žuvis naudojama mažo kaloringumo dietų meniu. Lydekos vartojimas stiprina imuninę sistemą.
Grynasis svoris pakuotėje: 700 g
Laikymo sąlygos: -18°C, atšildyto produkto pakartotinai neužšaldyti.
Pagaminta: Lietuvoje
Kilmės šalis: Ispanija
Sudedamosios dalys (alergenai): Argentininės jūros LYDEKOS (Merluccius hubbsi) 100%.
385 KJ 92 Kcal
2,2 g
0 g
0 g
0 g
18 g
0 g
Gaminimas: Žuviai nuskutami žvyneliai, nuplaunama ir nusausinama. Lydekoje padarykite keletą negilių pjūvių peiliu iš vienos pusės, apšlakstykite citrinos sultimis ir aliejumi, tada pagardinkite druska, apibarstykite krapais, patrinkite alyvuogių aliejumi. Dėkite ant kepimo skardos, išklotos kepimo popieriumi, įpjovomis į viršų. Ant viršaus ir į vidų dėkite sviesto bei krapų. Įkaitinkite orkaitę iki 200°C temperatūros. Įdėkite skardą į orkaitę ir kepkite 10 – 15 minučių. Keptuvėje troškinkite 15 - 20 min. ant vidutinės kaitros, nepamiršdami įdėti sviesto ir uždengti dangčio.
15 - 20 min.
200°C, 10 - 15 min.
##