Nilinių tilapijų filė be odos NOWACO Exclusive, 400g, šaldyta
Tilapija (Oreochromis niloticus niloticus) yra viena iš populiariausių baltų žuvų. Lengvai paruošiama, liesa, neturinti specifinio žuvies skonio. Tilapija gausi vitaminais, tokiais, kaip B12, niacinas, vitaminas B6. Ši žuvis turi daug baltymų, bet mažai kalorijų ir riebalų. Tilapija yra fosforo šaltinis, kuris svarbus kaulams, kaulų augimui ir vystymuisi. Būtent dėl žuvies skonio lengvumo tilapija puikiai tinka su intensyviais prieskoniais, padažais, žolelėmis. Tilapija puikiai dera azijietiškuose patiekaluose. Ši žuvis tinka praktiškai su bet kokiu žuvies receptu dėl savo tvirtos tekstūros ir skoninių savybių.
Grynasis kiekis pakuotėje: 400 g
Laikymo sąlygos: -18°C, atšildyto produkto pakartotinai neužšaldyti.
Pagaminta: Latvijoje
Kilmės šalis: Kinija
Sudedamosios dalys (alergenai): TILAPIJA (Oreochromis niloticus niloticus) 100%.
402,00 KJ 95,00 Kcal
1,7 g
0 g
0 g
0 g
20 g
0 g
Gaminimas: Žuvies filė nuplaukite ir nusausinkite. Tilapijos filė pabarstykite druska, juodaisiais pipirais, apšlakstykite citrinos sultimis (arba marinuokite savo mėgstamais prieskoniais) ir palikite bent 10 min. pastovėti.
Orkaitėje: kepti 180 - 190℃, 8 - 10 min.
Keptuvėje: kepama be paniruotės arba paniruojama kiaušiniais ir miltais/džiūvėsėliais ar kita mėgstama paniruote, kepama iš abiejų pusių po 3 - 4 min.
6 - 8 min.
180 - 190℃, 8 - 10 min.