Krevečių užkandis su česnakiniu prancūzišku batonu

20 min.
18-20 vnt. porcijų
Jums prireiks:

240 g

Virtos krevetės česnakiniame sviesto padaže, NOWACO Best Dinner Choice, 240g, šald.

2 vnt. česnakinis batonas

Kreminio sūrio ir avokadų užtepėlė

1/2 vnt. avokadas
100 g kreminis varškės sūris
10 g petražolės
1 g džiovintas česnakas
1 g druska
0,5 g pipirai

Paprikų ir pomidorų salsa

50 g saldi raudona paprika
30 g pomidorai
15 g kaparėliai
10 g mėlynasis svogūnas
0,5 g druska
0,5 g pipirai



Gaminimas:

Česnakinis batonas kepamas orkaitėje 190 temp., 10 – 13 min., supjaustomas. Šaldytos krevetės kepamos 4 – 5 min..

Sūrio ir avokadų užtepėlei skirti ingredientai sudedami į blenderį ir sutrinami.

Salsai skirti pomidorai, paprikos ir svogūnai susmulkinami ~0,3 cm kubeliais, sumaišomi su kaparėliais, druska ir pipirais.

Ant iškeptos batono riekelės tepame kreminio sūrio ir avokadų užtepėlės, pagardiname paruošta paprikų ir pomidorų salsa ir užkandį vainikuojame krevete. Skanaus!