Krevečių užkandis su česnakiniu prancūzišku batonu
240 g |
Virtos krevetės česnakiniame sviesto padaže, NOWACO Best Dinner Choice, 240g, šald. |
|
2 vnt. | česnakinis batonas |
Kreminio sūrio ir avokadų užtepėlė
1/2 vnt. | avokadas | |
100 g | kreminis varškės sūris | |
10 g | petražolės | |
1 g | džiovintas česnakas | |
1 g | druska | |
0,5 g | pipirai |
Paprikų ir pomidorų salsa
50 g | saldi raudona paprika | |
30 g | pomidorai | |
15 g | kaparėliai | |
10 g | mėlynasis svogūnas | |
0,5 g | druska | |
0,5 g | pipirai |
Gaminimas:
Česnakinis batonas kepamas orkaitėje 190℃ temp., 10 – 13 min., supjaustomas. Šaldytos krevetės kepamos 4 – 5 min..
Sūrio ir avokadų užtepėlei skirti ingredientai sudedami į blenderį ir sutrinami.
Salsai skirti pomidorai, paprikos ir svogūnai susmulkinami ~0,3 cm kubeliais, sumaišomi su kaparėliais, druska ir pipirais.
Ant iškeptos batono riekelės tepame kreminio sūrio ir avokadų užtepėlės, pagardiname paruošta paprikų ir pomidorų salsa ir užkandį vainikuojame krevete. Skanaus!