Afrikinės giliavandenės lydekos filė su pomidorais ir čili makaronais
300 g | Afrikinių lydekų filė be odos, Nowaco Exclusive, 300g, šaldyta | |
90 g | penne makaronų | |
200 g | šviežių slyvinių pomidorų | |
300 g | konservuotų pjaustytų pomidorų | |
30 g | alyvuogių aliejaus | |
1 vnt. | svogūnas, pjaustytas kubeliais | |
Smulkinta česnako skiltelė | ||
Smulkintas aštrus čili |
Gaminimas:
Lydekos file atšildykite, užberkite druskos ir pipirų. Supjaustykite į 4 dalis.
Išvirkite makaronus pagal instrukcijas, nukoškite. Įkaitinkite alyvuogių aliejų ir pakepkite svogūną. Įdėkite česnako, čili ir slyvinius pomidorus,. Pakepkite apie 1 min pamaišydami. Sudėkite konservuotus pomidorus, žuvį, druskos ir pipirų. Patroškinkite dar 6 – 7 minutes.. Suberkite makaronus, išmaišykite ir pakaitinkite dar 0,5 – 1 min. ir pagardinkite žolelėmis.