Afrikinės giliavandenės lydekos filė su pomidorais ir čili makaronais

15 -20 min
2 asmenims
Jums prireiks:

300 g Afrikinių lydekų filė be odos, Nowaco Exclusive, 300g, šaldyta
90 g penne makaronų
200 g šviežių slyvinių pomidorų
300 g konservuotų pjaustytų pomidorų
30 g alyvuogių aliejaus
1 vnt. svogūnas, pjaustytas kubeliais
Smulkinta česnako skiltelė
Smulkintas aštrus čili


Gaminimas:

Lydekos file atšildykite, užberkite druskos ir pipirų. Supjaustykite į 4 dalis.
Išvirkite makaronus pagal instrukcijas, nukoškite. Įkaitinkite alyvuogių aliejų ir pakepkite svogūną. Įdėkite česnako, čili ir slyvinius pomidorus,. Pakepkite apie 1 min pamaišydami. Sudėkite konservuotus pomidorus, žuvį, druskos ir pipirų. Patroškinkite dar 6 – 7 minutes.. Suberkite makaronus, išmaišykite ir pakaitinkite dar 0,5 – 1 min. ir pagardinkite žolelėmis.