Fish & Chips

20 min.
2 porcijos
Jums prireiks:

Fish & Chips 500 g
Creme fraiche 200 g
Konservuotų agurkėlių 50 g
Šalotinių svogūnų 2 š.
Citrinų sulčių 1 š.
Druskos žiupsnelio
Cukraus žiupsnelio
Salotos:
Špinatų lapų
Vyšninių pomidoriukų
Citrinų sulčių 20 ml
Cukraus 1 a. š. 
Alyvuogių aliejaus 50 ml
Sriracha arba Tabasco padažo 1 a. š.
Druskos žiupsnelio
Pipirų žiupsnelio


Gaminimas:

Žuvis ir bulvytės dedamos į įkaitusią orkaitę, kepama 180°C 16 min. Padažui agurkai, svogūnai supjaustomi kubeliais, sudedami likę ingredientai ir išmaišoma.

Iš salotoms skirtų citrinų sulčių, aliejaus, cukraus, druskos ir aštraus padažos sumaišomas salotų užpilas ir sumaišomas su vyšniniais pomidorais bei špinatais.