Krevečių salotos su špinatais, chorizo ir bulvytėmis

20 min
2 porcijos
Jums prireiks:

Didžiųjų tigrinių krevečių 300 g
Mažų bulvių 200 g
Slyvinių pomidorų 200 g
Chorizo dešros 100 g
Šviežių špinatų 100 g
Geltonos paprikos 1/2 vnt.
Citrinos 1/4 vnt.
Česnako 2 skilt.
Alyvuogių aliejaus 3 š.
Druskos pagal skonį


Gaminimas:

Paruošimas:

Bulvytės išverdamos vandenyje (10 – 15 min.) ir apkepamos aliejuje, dedama pjaustyta chorizo dešra ir šiaudeliais pjaustyta paprika. Kepinama 3 – 4 min. Pakepinami česnakai ir krevetės (2 – 3 min). Viskas sumaišoma. Salotos pateikiamos su šviežiais vyšniniais pomidorais ir špinatų lapeliais.