Nachos su karališkom krevetėm ir pomidorų salsa
70 g | Nachos traškučiai |
Pomidorų salsa:
200 g | Pomidorai savo sultyse smulkinti | |
50 g | Paprika | |
25 g | Svogūnas | |
3 g | Druska | |
1 g | Kalendra | |
1 g | Pipirai | |
2 g | Laimo (žaliosios citrinos) sultys |
450 g | Karališkosios krevetės Nowaco Exclusive | |
10 g | Česnakai | |
10 g | Citrinų sultys | |
15 g | Petražolės | |
5 g | Druska | |
2 g | Pipirai juodieji |
Gaminimas:
Krevetės atšildomos ir pamarinuojamos su prieskoniais, galima pakepti 1 – 2 min ant grilio.
Pomidorų salsai skirti svogūnai, paprikos ir kalendros susmulkinama, viskas sumaišoma. Pomidorų salsa su kuo mažiau skysčio dedama ant nachos traškučio, ant viršaus dedama marinuota krevetė ir puošiama žalumynais ar sezamų sėklomis. Valgoma iškart, mat traškučiai greitai sušlaps dėl pomidorų salsos!