Ryžių makaronai su jūros gėrybėmis

15 min
3 porcijos
Jums prireiks:

500g Jūros gėrybių kokteilis NOWACO
50g svogūnai
100g saldžios žirnių ankštys
150g teriyaki padažas
5g sezamų sėklos
1 vnt. žalioji citrina
5g sviestas
druska ir pipirai – pagal skonį 
200g ryžių makaronai


Gaminimas:

Ryžių makaronai užpilami vandeniu ir paliekami brinkti. Žirnių ankštys perliejamos verdančiu vandeniu.
Jūros gėrybės kepinamos keptuvėje, dedami smulkinti svogūnai, druskos ir pipirų, Kai jūros gėrybės atšyla, supilamas padažas, viskas kaitinama dar keletą minučių, sudedami išbrinkę makaronai ir žirnių ankštys, permaišoma. Pateikiama su laimo skiltele ir apibarsčius sezamų sėklomis.