Ryžių makaronai su jūros gėrybėmis
500g | Jūros gėrybių kokteilis NOWACO | |
50g | svogūnai | |
100g | saldžios žirnių ankštys | |
150g | teriyaki padažas | |
5g | sezamų sėklos | |
1 vnt. | žalioji citrina | |
5g | sviestas | |
druska ir pipirai – pagal skonį | ||
200g | ryžių makaronai |
Gaminimas:
Ryžių makaronai užpilami vandeniu ir paliekami brinkti. Žirnių ankštys perliejamos verdančiu vandeniu.
Jūros gėrybės kepinamos keptuvėje, dedami smulkinti svogūnai, druskos ir pipirų, Kai jūros gėrybės atšyla, supilamas padažas, viskas kaitinama dar keletą minučių, sudedami išbrinkę makaronai ir žirnių ankštys, permaišoma. Pateikiama su laimo skiltele ir apibarsčius sezamų sėklomis.