Salotos su glazūruotais kalmarų žiedais
300 g | Kalmarų žiedai NOWACO Exclusive, šaldyti, 300g | |
5 g | Aliejus | |
20 g | Medus | |
30 g | Sojų padažas | |
20 g | Citrinų sultys | |
10 g | Sezamų sėklos | |
50 g | Šparaginės pupelės | |
½ vnt. | Raudona paprika | |
40 g | Gražgarstės |
Gaminimas:
Medus, sojų padažas ir citrinų sultys sumaišomi. Kalmarai dedami į įkaitusią keptuvę su aliejumi ir kepami, kol suminkštėja. Ant kalmarų žiedų pilamas pagamintas padažas ir dar pakaitinama 1 – 2 min. Pupelės nublanširuojamos, supjaustomos ir dedamos į keptuvę su kalmarais šiek tiek pakepti. Paprikos supjaustomos ir taip pat dedamos į keptuvę. Ant keptų kalmarų žiedų su daržovėmis dedamos gražgarstės ir, apibarstoma sezamų sėklomis.