Taco su tilapijų filė
3 vnt. |
kukurūzinė tortilija | |
400g | tilapija | |
persilado prieskoniai pagal skonį | ||
3-4g | druska | |
50g | aliejus | |
20g | svogūnai | |
10g | jalapenas | |
60g | salotos | |
30g | fetos sūris | |
60g |
konservuoti kukurūzai | |
100g |
grilintos konservuotos paprikos | |
Padažas: |
||
120g |
majonezas | |
10g |
kaparėliai | |
2g |
druska | |
3g |
kalendra | |
5g |
citrinų sultys | |
1g |
juodieji pipirai | |
20g |
kornišonai | |
5g |
persiladas |
Gaminimas:
Padažui skirti ingredientai susmulkinami ir viskas sumaišoma.
Žuvis atšildoma šaldytuve ir pamarinuojama su persiladu ir druska. Kepama 180 ℃ temp., 10 min. Tortilija skrudinama aliejuje 3 – 4 min.. Ant tortilijos dedama padažo, salotų, svogūnų, jalapenų, tilapijos gabalėliai, fetos sūris.