Užkepta tilapija garstyčių padaže

40 min
2 porcijos
Jums prireiks:

Tilapijų filė be odos 400 g
Raudonų svogūnų 2 vnt.
Apelsino 1 vnt.
Kaparėlių 1 š.
Citrinos 1/2 vnt.
Dijon garstyčių 2 š.
Grietinėlės 250 ml
Kajeno pipirų 1/4 a. š.
Druskos pagal skonį
Pipirų pagal skonį
Patiekti su prancūzišku batonu


Gaminimas:

Svogūnai supjaustomi šiaudeliais, iš citrinos ir apelsinų išspaudžiamos sultys. Sumaišomi visi ingredientai, išskyrus žuvį. Kepimo indas patepamas aliejumi, pilama šiek tiek padažo mišinio, dedami žuvies gabalėliai, tuomet vėl pilamas padas. Taip sluoksniuojama, kol baigsis ingredientai. Kepama orkaitėje 175 - 180°C temp. 25 – 30 min.